Kind&Co-Ludens

Hieronder treft u informatie aan van de manager van Kind&Co Ludens.

Kind&CO-Ludens heeft in de Van Dijckschool een kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Het kinderdagverblijf heeft 1 verticale groep. Er wordt gebruik gemaakt van 2 eigen groepsruimtes die zijn ingericht met spelmateriaal afgestemd op de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Verder is er een aparte verschoonruimte met commodes en kleine wc-tjes en 2 slaapkamers aangrenzend aan de groepsruimte.

De peuteropvang en de jongste BSO-groep delen een groepsruimte aangrenzend aan het KDV. De 2 andere BSO-groepen zitten op de 1e verdieping. Deze 2 groepen zijn ook ingedeeld op leeftijd. De inrichting van de groepen is afgestemd op de verschillende leeftijden van de kinderen. Alle groepsruimtes hebben een keur aan knutselmateriaal en zijn voorzien van diverse, bij de leeftijd horende spellen afgestemd op verschillende ontwikkelingsgebieden. Er zijn ook boekjes aanwezig om lekker even te lezen op de bank of in de loungehoek.

Naast onze eigen ruimtes maken we ook gebruik van de kleine en grote gymzaal, de theaterzaal en de crea-ruimte van school. Buiten spelen doen we dagelijks in onze eigen tuin of op 1 van de schoolpleinen. Het kinderdagverblijf is dagelijks geopend van 7:30-18:30, de peutergroep van 8:30 tot 13:45 uur en de BSO aansluitend na schooltijd tot 18:30 uur en hele dagen in de schoolvakanties of bij een studiedag. In schoolvakanties is de peutergroep gesloten maar op studiedagen van de Van Dijckschool is deze groep gewoon geopend.

Een BSO-middag bij Kind&Co-Ludens

Een opvangmiddag begint nadat uw kind zelfstandig naar de BSO-groep is gelopen. Na een speelmoment wordt er gezamenlijk gestart met iets te drinken en te eten aan tafel. Wie wil, vertelt over de belevenissen op school. Daarna is het tijd voor ontspanning. Buitenschoolse opvang is de vrije tijd van het kind en moet dus vooral leuk zijn. Er worden dagelijks activiteiten aangeboden.

Opvang nodig vóór school?

VSO van Dijck biedt opvang aan op maandag t/m vrijdag van
7:30 tot 8:30 uur. De medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht aan de leerkracht goed verloopt.

Bezichtiging, vragen of inschrijven

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze KDV, peuter & BSO-locatie. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met afdeling Planning van KMN Kind & Co via planning@kmnkindenco.nl  of via telefoonnummer 030 - 600 47 50.
Klik voor meer informatie op deze link.