Welkom in groep 1/2 B

Onze groepen Groep 1/2 A bestaat op dit moment uit 19 kinderen Op maandag, dinsdag en woensdag staat juf Jetty voor de groep en op donderdag en vrijdag juf Leentje.
Groep 1/2 B heeft op dit moment 14 kinderen. Maandag staat juf Patricia voor de groep en de rest van de week juf Anouk. Gymnastiek wordt gegeven op woensdag en vrijdag. Op dagen dat het slecht weer is, zullen we ook gebruik maken van de speelzaal.
Om de week, op maandag, krijgen de kinderen dansles van juf Marjolein.
Groep 1/2A Groep 1/2B Gebruikte methodes:
Rekenen: Kleuterplein en kleuteruniversiteit
Taal: Kleuterplein, kleuteruniversiteit, 
fonemisch bewustzijn (beginnende geletterdheid)
begrijpend luisteren.
Muziek, drama, beeldende vorming, bewegingsonderwijs: Kleuterplein

Afspraken dit schooljaar:
- Om 8.20 gaat de eerste bel en mogen de kinderen met de ouders binnenkomen en eventueel een boek samen lezen.
Soms starten we niet in de kring, maar direct met het digikeuzebord. Dan mag uw kind gelijk een spel of hoek kiezen en dan mag u samen met uw kind zijn/haar plekje opzoeken en het spel starten.
Om 8.30 gaat de tweede bel en willen we graag beginnen.
Naar huis gaan: de kinderen staan op het achterplein bij de muur.Wanneer zij hun ouder/oppas/opa/oma zien, geven we het kind een high five en mag hij/zij naar huis gaan. 
-Wat nemen de kinderen mee: rond 10.00 eten we een tussendoortje (beker drinken en een stuk fruit of gezonde koek) rond 12.30 lunchen we op school (boterhammen en beker drinken)
- luizenpluizen: De luizenouders gaan iedere eerste vrijdag na de vakantie luizen pluizen. Mochten er luizen of neten zijn aangetroffen bij een kind, dan wordt u op de hoogte gesteld en wordt er een hercontrole gedaan.
- klassenouders: groep 1/2A: groep 1/2B: moeder van Guusje, Benthe, David en Julie - opbergzakken: aan de kapstokken hangen opbergzakken voor de jassen voorzien van naam.
- gymmen: graag gymschoenen meegeven in een tas. Graag op alles de naam van uw kind zetten. De witte gymbakken staan in de gang.
-social schools: regelmatig worden hierop berichten en foto’s door de groepsleerkrachten geplaatst.
- Magneetborden naast de deur: hier hangen wij alle informatie op.
- Overdrachtsschriftje bij de deur/klas: als uw kind door iemand anders dan gebruikelijk opgehaald wordt, kunt u dat hierin schrijven.
- Voor vragen zijn wij ook bereikbaar via de mail:
Groep 1/2A ma t/m wo: j.vanbeusekom@vandijckschoolbilthoven.nl do en vrij: l.vanderdeijl@vandijckschoolbilthoven.nl
Groep 1/2B di t/m vrij: a.borreman@vandijckschoolbilthoven.nl ma: p.zwagemaker@vandijckschoolbilthoven.nl